Hei, olen Teemu

Olen pitänyt toistasataa koulutusta digitaalisen maailman ihmeistä, markkinoinnista ja tulevaisuudesta. Tietoni ammennan siitä työstä, mitä päivittäin teen. Olen jo 20 vuotta raivannut digiviidakkoa kehityksen etulinjoissa, välillä konsulttina, välillä mainos- tai digitoimiston asiantuntijana ja tällä hetkellä startup-sekatyöläisenä. Puhujana olen kouliintunut kansainvälisissä konferensseissa ja esitän asiani sujuvasti suomeksi tai lontooksi. En käytä pientä fonttia dioissa ja pysyn aikarajoissa. En hätäänny, jos videotykki ei toimikaan.

Jaan osaamistani ennenkaikkea koulutuksina ja puheenvuoroina. Teen myös silloin tällöin pieniä konsultointeja.

Oman oppini olen saanut Columbia Universityssä (tekoäly), Aalto-yliopistossa (markkinointi) sekä Helsingin Yliopistossa (tietojenkäsittely), mutta ennen kaikkea lukemattomissa tosielämän hankkeissa.

Olen kouluttanut yrityksiä Suomessa ja maailmalla sekä sparrannut ylintä johtoa. Olen luennoinut vierailijana mm. Markkinointi-InstituutissaMetropoliassa ja Helsingin Yliopistossa.

Minua on kiitelty ennenkaikkea siitä, että osaan pukea monimutkaiset asiat selkeiksi ja ymmärrettäviksi. Usein myös siitä, että sanon näkemykseni suoraan, en sorru hypetykseen ja uskallan puhua myös rahasta.